Hoe krijg ik Twitch prime?

Twitch prime is een geweldige manier om meer uit je Twitch-ervaring te halen. Of je nu een fervente gamer bent, een trouwe kijker van streams of gewoon wilt profiteren van de voordelen die Twitch prime biedt, deze gids zal je helpen om een helder beeld te krijgen van wat Twitch prime is en hoe je het kunt verkrijgen. We zullen ook dieper ingaan op de verschillende voordelen, zoals Twitch prime games en Twitch prime rewards.

Wat is Twitch prime?

Twitch prime is een premium service die is opgenomen in een Amazon prime-lidmaatschap. Het biedt een scala aan voordelen voor Twitch-gebruikers, waaronder gratis maandelijkse kanaalsubscripties, exclusieve in-game inhoud en toegang tot een roterende selectie van gratis games. Hier is een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding om Twitch prime te activeren en optimaal te benutten.

Stap 1: Word lid van Amazon prime

Om Twitch Prime te krijgen, moet je eerst een Amazon Prime-abonnement hebben. Hier zijn de stappen om je aan te melden:

  1. Bezoek de Amazon-website: Ga naar Amazon Prime.
  2. Aanmelden of inloggen: Als je al een Amazon-account hebt, log dan in. Zo niet, maak dan een nieuwe account aan.
  3. Prime-lidmaatschap starten: Volg de instructies om je aan te melden voor Amazon prime. Amazon biedt vaak een gratis proefperiode van 30 dagen. Dit is een geweldige manier om te beginnen zonder onmiddellijk kosten te maken.

Stap 2: Koppel je Twitch-account aan Amazon prime

Nu je een Amazon Prime-abonnement hebt, moet je je Twitch-account koppelen:

  1. Bezoek de Twitch prime-pagina: Ga naar Twitch Prime.
  2. Inloggen op Twitch: Log in met je Twitch-account. Als je nog geen account hebt, maak er dan een aan.
  3. Koppel je accounts: Volg de instructies op de pagina om je Twitch-account te koppelen aan je Amazon prime-account. Dit proces is eenvoudig en zou maar een paar minuten moeten duren.

Stap 3: Geniet van de voordelen van Twitch prime

Nu je Twitch prime hebt geactiveerd kun je profiteren van de vele voordelen die het biedt.

Twitch prime games

Een van de grootste voordelen van Twitch Prime zijn de gratis games die je elke maand kunt downloaden. Deze games variëren van indie-titels tot grote namen, en het beste van alles is dat je ze kunt houden, zelfs als je Twitch Prime-abonnement afloopt. Ga naar de Twitch Prime-pagina om te zien welke games momenteel beschikbaar zijn voor gratis download.

Twitch prime rewards

Naast gratis games biedt Twitch Prime ook een scala aan exclusieve in-game content en beloningen. Dit kunnen skins, personages, boosts, en andere speciale items zijn voor populaire games zoals Fortnite, Apex Legends, League of Legends en meer. Deze beloningen worden regelmatig bijgewerkt dus het loont de moeite om regelmatig in te checken en te zien wat er nieuw is.

Extra voordelen van Twitch prime

Naast Twitch prime games en rewards zijn er nog andere voordelen:

  • Gratis maandelijkse kanaalsubscriptie: Elke maand krijg je een gratis abonnement op een Twitch-kanaal naar keuze. Dit betekent dat je je favoriete streamers kunt ondersteunen zonder extra kosten.
  • Advertentievrije kijkervaring: Met Twitch prime kun je genieten van een advertentievrije kijkervaring op Twitch, wat je streaming sessies nog aangenamer maakt.
  • Exclusieve emotes en chat badges: Toon je prime-status met unieke emotes en badges die je kunt gebruiken in Twitch-chats.

Conclusie

Twitch prime biedt een schat aan voordelen voor gamers en streamers. Door je Amazon prime-account te koppelen aan je Twitch-accoun, krijg je toegang tot gratis games, exclusieve in-game content en andere premium functies. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Twitch prime games of op zoek bent naar speciale Twitch prime rewards, er is altijd iets nieuws en spannends te ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Activeer vandaag nog je Twitch prime en duik in de wereld van premium gaming en entertainment!

Eliah
Eliah

Social Media expert

Eliah is een deskundige op het gebied van social media marketing, met een uitgebreide achtergrond in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle online strategieën. Hij heeft een Bachelor in Communicatie en Digitale Media en heeft gewerkt met diverse bedrijven om hun sociale mediakanalen te optimaliseren en te laten groeien.

Inhoud

Nieuwste blogs

Onze producten