Wie heeft de meeste volgers op TikTok?

TikTok

TikTok, het populaire sociale mediaplatform dat bekend staat om zijn korte video’s heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Sinds de lancering in 2016 heeft TikTok talloze sterren voortgebracht en een nieuw soort beroemdheid gecreëerd. Deze sterren, vaak aangeduid als ‘influencers’ hebben miljoenen volgers die elke dag uitkijken naar hun nieuwste video’s. Maar wie zijn de meest gevolgde personen op TikTok? In dit artikel zullen we de top TikTok-sterren bespreken die de meeste volgers hebben verzameld en hun invloed op het platform.

1. Charli D’Amelio

Charli D’Amelio is zonder twijfel de koningin van TikTok. Sinds haar opkomst in 2019 heeft Charli een fenomenale groei doorgemaakt en heeft ze zichzelf gevestigd als de meest gevolgde persoon op het platform. Met meer dan 150 miljoen volgers (juni 2024), blijft Charli nieuwe hoogtes bereiken. Haar video’s variëren van dansuitdagingen en lipsynchronisatie tot persoonlijke vlogs en samenwerkingen met andere sterren. Haar authentieke en toegankelijke stijl heeft haar populair gemaakt bij een breed publiek, vooral onder tieners.

Charli’s invloed reikt verder dan TikTok. Ze heeft talloze commerciële deals gesloten, waaronder samenwerkingen met merken zoals Dunkin’ Donuts en Hollister. Bovendien heeft ze haar eigen realityshow, “The D’Amelio Show,” samen met haar familie op Hulu. Charli’s vermogen om haar TikTok-succes te vertalen naar andere media en zakelijke kansen illustreert haar veelzijdigheid en invloed.

2. Khaby Lame

Khaby Lame, een Italiaans-Senegalese TikTok-ster, is de tweede meest gevolgde persoon op het platform, met meer dan 145 miljoen volgers. Hij werd beroemd door zijn hilarische video’s waarin hij op een eenvoudige en humoristische manier ingewikkelde life hacks belachelijk maakt. Khaby’s video’s zijn vaak zonder woorden, wat bijdraagt aan zijn universele aantrekkingskracht en hem populair maakt bij een wereldwijd publiek.

Khaby’s kenmerkende stijve gezichtsuitdrukkingen en zijn vermogen om met weinig middelen veel te bereiken, hebben hem een unieke positie in de TikTok-gemeenschap opgeleverd. Zijn invloed heeft hem ook geleid tot samenwerkingen met grote merken zoals Netflix en Hugo Boss.

3. Bella Poarch

Bella Poarch, een Filipijns-Amerikaanse TikTok-ster, staat bekend om haar virale lipsynchronisatievideo’s en creatieve content. Ze heeft meer dan 90 miljoen volgers. Bella werd beroemd door een video waarin ze de populaire hit “Sophie Aspin Send” van Millie B lipsynchroniseert, die meer dan 50 miljoen likes verzamelde en haar tot een van de meest herkenbare gezichten op TikTok maakte.

Bella’s populariteit heeft haar niet alleen bekendheid op TikTok opgeleverd, maar ook een muziekcarrière. Haar debuutsingle “Build a Bitch” werd goed ontvangen en bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten. Haar unieke stijl en aanwezigheid op sociale media blijven haar volgers boeien en inspireren.

4. Addison Rae

Addison Rae is een andere prominente TikTok-ster met meer dan 88 miljoen volgers. Ze begon haar carrière door dansvideo’s te plaatsen, die snel viral gingen. Addison heeft haar populariteit op TikTok weten om te zetten in diverse zakelijke ondernemingen, waaronder een make-up lijn genaamd Item Beauty en rollen in films zoals “He’s All That.”

Addison’s invloed reikt ook tot de traditionele media, met optredens op shows zoals “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” en een podcast met haar moeder genaamd “Mama Knows Best.” Haar veelzijdigheid en vermogen om in verschillende media succesvol te zijn, maken haar tot een van de meest invloedrijke persoonlijkheden van haar generatie.

5. Zach King

Zach King, bekend om zijn “digital magic” video’s, heeft meer dan 75 miljoen volgers op TikTok. Zijn creativiteit en technische vaardigheid hebben hem onderscheiden van andere TikTokers. Zach’s video’s combineren visuele effecten en creatieve storytelling, wat resulteert in korte video’s die de kijkers versteld doen staan.

Zach begon zijn carrière op Vine, het inmiddels ter ziele gegane video-platform, en bracht zijn talenten naar TikTok, waar hij een nieuwe generatie fans heeft veroverd. Zijn video’s zijn een bewijs van hoe creativiteit en technologie kunnen samenkomen om boeiende inhoud te creëren.

Conclusie

De meest gevolgde personen op TikTok zijn meer dan alleen entertainers; ze zijn invloedrijke figuren die nieuwe trends zetten en miljoenen mensen wereldwijd inspireren. Van dansen en komedie tot muziek en visuele effecten, deze sterren hebben elk hun unieke niche gevonden en uitgebouwd. Hun succes op TikTok heeft hen in staat gesteld om hun invloed uit te breiden naar andere gebieden zoals muziek, film en commerciële samenwerkingen. Terwijl TikTok blijft groeien en evolueren is het zeker dat deze sterren een blijvende impact zullen hebben op zowel het platform als de bredere entertainmentindustrie. Als jij ook ervan droomt om een invloedrijke TikTok-influencer te worden kan het kopen van reacties helpen om je video’s meer zichtbaarheid en interactie te geven.

Eliah
Eliah

Social Media expert

Eliah is een deskundige op het gebied van social media marketing, met een uitgebreide achtergrond in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle online strategieën. Hij heeft een Bachelor in Communicatie en Digitale Media en heeft gewerkt met diverse bedrijven om hun sociale mediakanalen te optimaliseren en te laten groeien.

Inhoud

Nieuwste blogs

Onze producten